* Prins Harry is boos

Lieve beste majesteit, oud-koningin Beatrix,

Prins Harry, de zoon van de Engelse kroonprins Charles, is boos op de media. Via een mededeling van Kensington Palace maakt hij zijn “ongenoegen” en ‘bezorgdheid’ kenbaar. In het kort komt het er op neer dat hij zegt: “Laat mijn nieuwe vriendin met rust”. De 32-jarige prins Harry zegt ook “Een grens is overschreden” zoals de media zich boven op zijn 35-jarige vriendin, haar donkere moeder en blanke vader storten, daarbij  nogal negatief over zijn Amerikaanse vriendin, de actrice Meghan Markle, schreven.

Majesteit, Tot vandaag wist ik niet eens dat hij een nieuwe vriendin had. Toch zouden ze al een paar maanden een relatie hebben. Hoe kan dat nou? In januari van dit jaar las ik dat Harry eindelijk de ware had gevonden, de ‘volgens een peiling’ “meest-begerenswaardige” Griekse prinses Marie-Olympia. Harry’s broer ,prins William en zijn Kate, hadden al hun “goedkeuring” gegeven. Ik heb U daar nog een brief over geschreven op deze site, want Harry was toen wel effe hoteldebotel, en viel vooral op haar geestigheid, de twee zouden met pasen op skivakantie gaan naar Zwitserland. Zijn ze niet gegaan? Of toch gegaan? Dan is zij dus nu geen nieuwe vriendin meer maar een oude-vriendin.

Waarom heeft de media me niet eerst op de hoogte gebracht dat het uit was met de Griekse Marie-Olympia? Ik droomde al van Engelse prinsjes die de sirtaki dansten in witte rokjes en spitse schoentjes. Nu is dat allemaal van de baan, was het überhaupt óp de baan?

Ik heb geen peiling gelezen maar volgens mij is Harry ook een “meest-begerenswaardige”. In ieder geval is de sympathieke Harry nu boos op de media. Dan hebben ze het er vast naar gemaakt.

Ik ga slapen, welterusten.

©missie M.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.