*Spannend hé?

Lieve beste Majesteit,

Wat spannend hé morgen de grote dag. Allemaal koninklijkheden uit Japan, Bahrein, België, Engeland….En ik…ben er niet bij…..sniff…maar we komen er wel doorheen als ik op de bank het deftige gebeuren op de televisie volg, met op mijn bordje een oranje tompouce.

Heeft U wel eens een tompouce gegeten met een gebaksvorkje? Met een oranje tompouce gaat het niet veel beter. Bij mij gaat het altijd mis of die nou rose of oranje is. Zodra ik de vork er in wil prikken pleurt alle vulling er uit. Met roomsoezen net zo. Ik gebruik geen gebaksvorkjes meer, maar een washandje om daarna mijn vingers schoon te vegen.

Maar ik wil het over U hebben. Bent U nou niet erg nerveus? Weet U wel zeker dat U morgen gaat tekenen? Als U twijfelt…U moet er voor 100% achter staan. U moet het niet doen omdat de gasten al geland zijn. ;-D  Jawel ik denk dat U er helemaal klaar voor bent. Wat zagen Maxima, Laurentien en Mäbel er prachtig uit. U mag supertrots zijn op Uw knappe schoondochters.

Weerman Piet Paulusma zei dat het een koude koninginnennacht zou worden. Trek de flanellen pyjama maar aan zodat U geen kou oploopt.

Majesteit, welterusten.

©missie M.

1 reactie op “*Spannend hé?

  1. Zit hier te ginnegappen over het ‘pleurt alle vulling eruit’.. zie Bea al mopperen over ‘uitpleurende vulling’… 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.