* Bruidsmeisjes

Lieve beste oud-koningin Beatrix, majesteit,

Uw kleindochters prinses Alexia en prinses Ariane waren afgelopen zaterdag bruidsmeisjes op de bruiloft van de Griekse rederszoon Filippos Lemos en zijn bruid Marianna Goulandris. De bruiloft was in de orthodoxe kathedraal van St.Sophia in de buurt van Hyde Park, West Londen. De bruidsmeisjes droegen jurkjes van witte kant, witte kousen, groen fluwelen cape, groen centuurtje, en een bloemenkroon op het hoofd.

Prinses Amalia was geen bruidsmeisje, ze zou zich hier misschien te oud voor voelen stond in de krant. Amalia is dertien jaar. ‘Is dat echt te oud voor bruidsmeisje?’ vroeg ik me af. Ik zocht de foto’s op.Toen ik de foto’s zag van de bruidsmeisjes met de donkergroen fluwelen capes dacht ik “inderdaad niks voor een dertienjarige”. ‘Ze is te oud voor bruidsmeisje en te jong voor bruidspersoneel’. Ik heb wel al oudere bruidsmeisjes gezien, maar eigenlijk heet dat dus anders. Deze bruidsmeisjes konden zo uit een sprookjesboek zijn gestapt.

Amalia is kroonprinses én vooral puber. Ze zag er heel mooi uit. Ik denk dat ze er niet mee zat dat ze geen bruidsmeisje was. En ze was samen met haar ouders toch aanwezig op de bruiloft.

Maxima droeg een rose-koraalkleurige jurk,die stond haar prachtig. De zelfde jurk droeg de Zweedse kroonprinses Victoria in september bij de doop van haar petekind prins Alexander. Victoria droeg er toen een haarbandje in de zelfde kleur bij en een koninklijk-achtige-broche op.Ook prachtig.

Op de lange gastenlijst van het bruidspaar stonden nog meer Royalty’s. De bruid heeft een eigen sieradenlijn, en maakt sieraden op bestelling, en Maxima heeft verschillende sieraden van Marianna las ik. Ik zal geen bestelling plaatsen want ze is niet echt goedkoop. Ruim 1800 euro of 2100 euro voor één iele armband vind ik veel geld. U niet?

Ik ga slapen. Welterusten.

©missie M.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.