* Hieperdepiep Hoera

Lieve beste majesteit, oud-koningin Beatrix,

Ik heb vanavond naar het interview met onze koning en Wilfried de Jong gekeken. Een interview met opmerkelijke beeldfragmenten, terugblikken op 50 jaar Willem-Alexander. Achhhhhh wat indrukwekkend. Wat is Uw zoon toch een schat van een koning.

Een paar keren riep ik “Wilfried zoiets vraag je toch niet aan de koning” maar onze koning gaf overal antwoord op. Want het was juist de keuze van onze koning om gewoon op een losse manier te praten. Sommige vragen vond ik iets té ‘doorvragerig’. Maar Uw zoon, onze koning was heel openhartig, heel eerlijk, een wijze man, heel sterk en soms emotioneel. Een koning met een sterke mooie koningin aan zijn zij.

Ik heb voorheen wel eens gemopperd. Daarom wil ik U vragen een briefje  te schrijven en dit bij zijn ontbijtbord te leggen. Op het briefje de woorden: “missie M zegt; onze koning is een toffe peer, en missie M. is trots dat koning Willem-Alexander onze koning is, en trots op zo’n mooi koningspaar”.

Morgen word hij 50 jaar. Leve de koning, hoera hoera hoera.

50 jaar geleden had U vast blosjes op de wangen van het puffen. Ik wens U ook van harte proficiat met de 50-ste verjaardag van Uw zoon.

Welterusten.

©missie M.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.