** Lezing over UFO’s

Lieve beste majesteit, oud-koningin Beatrix,

In onze krant staat dat er vanavond een lezing is over “Ufo’s onzinnige fantasie of toch niet?’

Ik vraag me nu af ‘zal ik er naar toe gaan of toch niet’? Het boeit me wel, de gedachte dat er ergens in het heelal een volkerenstam met vierkante gezichten of lange nekken leeft die zo af en toe op ontdekkingstocht komen koekeloeren hoe wij leven. Vinden zij ons misschien griezels-op-fietsen. Als ze fietsers hebben gezien maak ik me geen zorgen. Maar stel ze zien mensen die van top tot teen getatoeëeeert zijn, of mensen met spijkers door de neus, ringen door de wenkbrauw, grote flaphoeden op het hoofd, of hoge hakken onder de voeten.

In het artikel lees ik dat het allemaal makkelijk aan de kant word geschoven als onzinnige fantasie maar de dr.ir. (doctor ingenieur) die de lezing doet stelt dat er betrouwbare bronnen voor UFO-waarnemingen zijn.

Oooohooooo, ik vind het spannend. Zal ik toch naar de lezing gaan of toch niet? De lezing duurt tot 22:00 uur. Dan is het inmiddels donker en pikdonker eer ik thuis ben. Dat vind ik dan weer té spannend om na akelige verhalen alleen in het donker naar huis te gaan. Wat zal ik doen? Wat zie ik? Entreeprijs 17,50 .Zoveel? Ik denk dat het vanavond toch te donker is om er naar toe te gaan. Ik zal er nog even over na denken.

Doei.

©missie M.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.