* Waarom gaan 4,45 EU-miljarden naar Turkije?

Lieve beste majesteit,
Erdogan werd afgelopen week in Brussel ontvangen door de Europese leiders. Erdogan had de EU nogmaals opgeroepen een beslissing te nemen over toetreding van Turkije bij de EU. Kort voor vertrek naar Brussel had Erdogan gezegd dat “de EU erop wacht tot Turkije zich zelf terugtrekt” Kort na het begin van de ontmoeting had Commissiewoordvoerder Margaritis Schinas getweet dat “de EU en Turkije moeten en zullen samenwerken”.

Moeten en zullen?? Niks moeten. Neeheeeeeee toch geen dictator bij de EU !!!! Poetin werd al geweerd vanwege een anti-homo-wet. En de EU staat blijkbaar nog steeds te trappelen om een land dat de doodstraf wil invoeren, een land met een grote-dictator, bij de EU binnen te halen. Men ziet nu al hoe Erdogan omgaat met rechters, agenten, soldaten,ambtenaren, journalisten, Gülen-Turken enz.enz. Hebben ze een andere mening dan worden ze ontslagen of afgevoerd.

Turkije heeft nu al op één na sterkste leger van de NAVO. Is dat bekostigd namens de EU ? Zodat ze straks Europa aan kunnen vallen?

Majesteit, trek Uw zoon, onze koning, aan zijn mantel en spreek dan op luide toon “steek hier een flinke stok voor jongen”. En laat hem dan onderstaand artikel lezen.

Doei.

©missie M.

🙁

______________________________________________________________________
Erdogan bezig met herstel Ottomaanse Rijk met sterkste leger ter wereld

Erdogan: Turkije heeft in 2023 ‘sterkste leger ter wereld’ Nieuwe Turkse raketten kunnen heel Europa raken – Japan gaat Turkije plutonium voor kernwapens leveren. De moslimdictators Erdogan (Turkije) en Aliyev (Azerbeidzjan) spraken al in 2013 over hun plannen voor een hersteld Turks-Ottomaans rijk. Aliyev zei dat zijn land hiervoor over enkele jaren Armenië zal aanvallen en dat de (christelijke) bevolking taart ‘totaal zal verdwijnen’. Inzet: de geplande eerste fase van het herleefde 8e (Turkse) wereldrijk.
.
Totaal onopgemerkt in het Westen werkt de Turkse president Recep Tayyip Erdogan openlijk toe naar zijn doel om over 8 jaar het Turks-Ottomaanse Rijk als nieuwe wereldmacht te hebben hersteld. In een afgelopen week gehouden toespraak bezwoer de Turkse tiran dat ‘wij vastbesloten zijn om van ons leger de meest afschrikkende macht in de regio en in de wereld te maken.’ Tevens beloofde hij er alles aan te zullen doen om de obstakels die er nog zijn om dit doel in 2023 te bereiken uit de weg te ruimen. Volgens islamitische profetieën zal het herstelde Turkse rijk in de laatste dagen van de eindtijd Israël veroveren en Europa aanvallen en verslaan.
.
De Turken hebben nu al het op één na sterkste leger van de NAVO, en moeten alleen de VS voor zich dulden. Over enkele jaren moeten de rollen in ieder geval wat mankracht betreft zijn omgedraaid, want dan moet Turkije een leger van circa 1 miljoen soldaten tot zijn beschikking hebben. In totaal hebben de gezamenlijke Turkse strijdkrachten inclusief reserves dat aantal inmiddels al bereikt.

BRON: w..middenoostenandersbekeken.n.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.