* Prins von Hohenzollern

Lieve beste majesteit, prinses Beatrix,

Heeft U het al gehoord of gelezen? De 39 jarige Duitse prins Carlos von Hohenzollern is afgelopen weekend van de 21 ste verdieping van een vijf sterren hotel in Frankfurt gevallen stond in ‘Bild’. Een politiewoordvoerder zei dat het niet om een ongeluk gaat.

Volgens de Duitse krant was de prins in 2014 veroordeeld tot een celstraf wegens fraude en was voorwaardelijk vrijgelaten.In 2012 en 2013 zou hij met ‘Investmentfonds’ gehandeld hebben, wat in werkelijkheid niet bestond waardoor een schade van 8,8 miljoen euro ontstond. In juli zou hij vrij zijn. Nu had hij ‘hafturlaub’ en in die urlaub had hij een werkafspraak staan.Volgens de Duitse krant ‘Bild’ ging de prins met de lift naar boven en viel om 14:40 uur van het dakterras omlaag. Als hij geen ‘haft-urlaub’ had gehad en zoals afgesproken nog achter tralies had gezeten, dan had hij nu nog gewoon achter tralies gezeten. Dat moge duidelijk zijn.

Er is dus nu werk aan de winkel voor Tatort. Of voor de Kriminalist. Was het zelfmoord of moord? Wat is er precies gebeurt op die vrijdagmiddag 23 februari? En wat ging er aan vooraf?

Ik heb al eens eerder een brief aan U geschreven over de Duitse vorstenfamilie met de naam Hohenzollern. Die brief schreef ik op 3 maart 2016 en heeft de titel “Een zoon voor prinses Victoria van Zweden”. De zwager van koning Carl Gustaf was toen overleden. Die zwager was de 83 jarige prins Johann Georg von Hohenzollern.

Het mooie kasteel van de familie Hohenzollern ligt boven op een berg. Het huidige hoofd is Georg Friedrich Ferdinand van Pruisen, een nazaat van de laatste Duitse keizer las ik. Zo dan weten we dat ook weer. U wist dat natuurlijk allang, maar ik niet. Het heeft net twaalf uur geslagen. Het word tijd om het lampje uit te knippen.

Welterusten.

©missie M.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.