Morgen is het koningsdag

Lieve beste majesteit, oud-koningin Beatrix,

Het was een hectische week tot nu toe. Dan weer gedoe met Mark ….met zijn memo’s…schei uit schei uit….op het nieuws hoorde ik dat de geloofwaardigheid van Mark Rutte een deuk had opgelopen. Die deuk is al oud. Wie er op koningsdag een lintje krijgt is altijd een verrassing, maar volgens mij is er één iemand dit jaar zeker géén lintje krijgt.

Vandaag zag ik prachtige nieuwe foto’s van ons koningspaar met hun drie prachtige dochters. Wat zal U trots zijn.

Morgen is het koningsdag. Allereerst zal ik morgenvroeg mijn oranje sneakers van zolder halen. Dat was er vandaag niet van gekomen. En dan stap ik er mee door het huis, en ’s middags op de fiets. Maar nu ga ik slapen. Welterusten.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.