Jonger voelen

Lieve beste majesteit, oud-koningin Beatrix,

Vorige week las ik dat de positiviteitsgoeroe Emile Ratelband voor de rechter zijn klaagzang heeft gedaan, want de 69 jarige Ratelband voelt zich 20 jaar jonger dan hij in werkelijkheid is. Hij wil zijn leeftijd daarom wettelijk 20 jaar teruggeschroefd hebben…..Ik wacht wel tot dat U uitgelachen bent….

Gaat het weer? Hij vind dat hij nu geen werk krijgt vanwege zijn leeftijd, en hij hoopt via Tinder meer aandacht op liefdesgebied te krijgen zonder dat hij hoeft te liegen over zijn leeftijd. Majesteit, ik vind hem helemaal niet op iemand van 49 jaar lijken.

Kan U de rechter even een memootje sturen met de woorden ‘beste rechter, daar gaan we niet aan beginnen hé’…of zoiets. Deze voormalige tjakka-positiviteitsgoeroe moet gewoon wat positiever tegen zaken aan kijken. Hij moet juist blij zijn dat hij zich zo goed mag voelen op bijna 70 jarige leeftijd. Tjakka.

De werkgevers zullen wel een andere reden hebben om hem niet in te huren. Iets met losse handjes en zo. Als hij de rechter kan overtuigen dat hij twintig jaar jonger is, dan is het een ‘eitje’ om de dame op Tinder te overtuigen dat hij twintig jaar jonger is.

Welterusten. Doei.

©missie M.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.