Alexia jarig

Lieve beste majesteit, prinses Beatrix,

Van harte gefeliciteerd met de veertiende verjaardag van Uw kleindochter Alexia

Onderstaande foto vond ik op msn. Ik las dat ze aan de laatste weekjes bezig is van haar tweede schooljaar op het Christelijk Gymnasium Sorghvliet in Den Haag en volgens Maxima doet ze het uitstekend.

Wat worden ze gauw groot. Koningin Mathilde van BelgiĆ« nam haar oudste dochter kroonprinses Elizabeth mee op ‘dienstreis’. Mathilde en haar 17 jarige dochter zijn naar Kenia vertrokken voor Unisef. Ze bezoeken daar onder meer een vluchtelingenkamp. De Belgische media waren verrast toen Elizabeth op het vliegveld aanwezig was. Men noemt het een belangrijke stap in de voorbereiding op het toekomstige koningschap.

Dag trotse oma. Een fijne dag gewenst.

missie M.

Prinses Alexia wordt veertien jaar

prinses Alexia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.