-Geachte minister Rutte

Geachte minister Mark Rutte,

Ik las in de krant van afgelopen vrijdag dat het kabinet de steun van de oppositie nog lang niet binnen heeft. Ook verwijt de oppositie het kabinet “gebrek aan duidelijkheid” en willen ze weten hoeveel ruimte er is om plannen van het kabinet bij te stellen. U gaf daarop géén bevredigend antwoord.

Tja, ik had al langgggggggggggggg in de gaten dat ze van u geen bevredigend antwoord kunnen verwachten. U weigerde een paar jaar geleden te geloven dat er armoede bestaat in Nederland terwijl het aantal voedselbanken en kledingbanken bleef groeien. En nu stond er in de krant: Rutte benadrukte in zijn slotwoord dat de problemen in Nederland GROOT zijn. “We moeten snel tot oplossingen komen”.

Hehe dat u dat eindelijk inziet, maar jammer dat u dat niet van te voren wou zien. Nu vraagt u via de krant aan mij “we moeten snel tot oplossingen komen”. Neeheee meneer Rutte niet “we” maar u. Ik heb u al eerder gewaarschuwd “Mark kijk uit” en “Mark zet alsjeblief geen handtekening in Brussel” maar u wou niet luisteren. U gaat maar mooi terug naar Brussel en zegt daar “sorry, ik scheur ons contract door, want zo rijk is ons land helemaal niet dat het zoveel miljoenen kan weggeven want wij hebben kinderen, scholieren, zieken en ouderen die we moeten beschermen, en alle mensen die belasting betalen en daarom niet werkeloos mogen worden. Het is óf met minder deelnemen óf helemaal niet”. En sorry wij hebben geen “minimaal-37 JSF-kisten” nodig, zo groot is ons landje niet. Als één JSF opstijgt en vol gas geeft is die binnen een paar seconden over ons land gesurft, dus waarom 37 stuks. Word het daar straks boven in de lucht ook filevorming. Steek liever die miljarden voor die kisten in een bevredigend antwoord aan de oppositie.

doei.

©missie M.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.