Thuis zijn

Lieve beste majesteit, prinses Beatrix,

Vanmiddag moest ik toch echt het huis uit om fruit en groenten te kopen. En het leek of dat meer mensen gedacht hadden want het was vandaag toch weer drukker op de weg. Maar met dit zonnige weer zijn mensen net mieren die naar buiten gaan als het warm en zonnig is. Geen paniek. iedereen hield netjes afstand, mensen gingen niet met tweeën een winkel naar binnen. U mag trots zijn op het Nederlandse volk.

Gisteren stond in de krant dat de KNMI nu heel lichte aardbevingen kan meten. Bevingen die voorheen wegvielen in de ruis omdat….let op…omdat veel mensen nu thuis werken is het rustiger op de wegen en dat is tot in de bodem te voelen. Al onze activiteiten zorgen voor trillingen en de afgelopen weken waren er minder trillingen gemeten stond in een klein artikeltje in de krant. Ergens op pagina 7, 8 of 9

Dat zal wel zijn. Daar durf ik geen twijfel over uit te spreken maar…..mijn buurman timmert en boort als nooit tevoren nu hij verplicht thuis ‘werkt’. De andere buurman maait het gras nu ook op een doordeweekse dag. Veel mensen rennen en wandelen heen en weer omdat sportscholen gesloten zijn. De KNMI heeft vast geen metingen gedaan onder het adres van onze buurman. Maar nu is het stil, die zal wel moe zijn van al dat gebatter.

Ik ben ook moe en ga slapen. Mijn nachtpon heb ik aan en de tanden zijn gepoetst. Ik wens U een fijne nachtrust.

Welterusten en de groetjes aan Uw zoon de koning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.