**James Blunt en zijn Sofia

Lieve beste majesteit, prinses Beatrix,

Eindelijk weer eens wat nieuws uit de adellijke kring….maar tegelijkertijd ook nieuws uit de popwereld, want de 39-jarige zanger James Blunt (die van het lied You’re Beautiful ) (geboren als James Hillier Blount op 22 feb.1974 in Tidworth /Wiltshire)  ging met kerstmis op zijn knieën en vroeg toen zijn 29-jarige vriendin Sofia Wellesley ten huwelijk.

Sofia’s grootvader is de hertog van Wellington. Kent U de hertog? Arthur Wellesley heet hij met voor en achternaam. Ik ging speurneuzen maar kwam meerdere Arthur-ren Wellesley-jen tegen. Eentje versloeg Napoleon bij de slag bij Waterloo in 1815. Dát is um dus niet….of hij zou vroeger het eeuwige-verjongingsserum te pakken hebben gekregen en het toen helemaal alleen heeft opgedronken.

Mijn moeder zei vroeger wel eens “Sterke benen die de weelde moeten dragen”. Dus dacht ik: “Zozo James, dan moet je sterke benen hebben”. Hij moet nu met zes messen vorken en lepels naast zijn bord weten om te gaan, welk glas is voor de witte wijn en welk glas voor de rode wijn. Geef ik een hand of een knikje? Allemaal etikette-gedragsgedoe. Elke dag een heleboel beleefdheidsvormen

James weet best wel wat beleefdheid is denk ik. Misschien nog wel beter dan welke adellijke ook. Want hij zingt “you’re beautiful”…en als je dat zingt dan barst je wel van het  fatsoen.  Maar toen las ik zijn woorden: “Je moet sterk in je schoenen staan om een relatie te kunnen hebben met iemand uit de muziekwereld.

Dat is de andersomwereld !!!! Enfin. Ze zullen beide sterke benen moeten hebben in de echte echtpaarwereld. Met echte liefde én sterke benen staan ze beide dubbel sterk.

Ik ga vanavond oliebollen bakken. Ik wens U een fijne jaarwisseling en de beste wensen voor 2014. Doei.

©missie M.

 

2 reacties op “**James Blunt en zijn Sofia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.