*Koninklijke nieuwtjes

Lieve beste Majesteit, prinses Beatrix,

Afgelopen week stond er veel koninklijk nieuws in de krant.

De prinsesjes zijn afwezig tijdens Koningsdag op 26 april aanstaande. De koning en koningin zijn dit jaar in Amstelveen en De Rijp op de eerste Koningsdag.

Koning Filip van Belgiƫ kreeg de afgelopen maanden best wel veel bekeuringen voor zware snelheidsovertredingen in de brievenbus. Maar het blijkt een computerfout te zijn bij de Franse politie zegt het Belgisch Koninklijk paleis. Op de nummerplaat van de dienstauto van de koning staat een 1. Sommige Franse flitsapparaten haperen en laten dan alleen het cijfer 1 van de nieuwe Belgische nummerplaat zien. Zodoende kreeg de koning boetes die voor andere automobilisten bedoeld waren. In de krant stond dat alle boetes zijn kwijtgescholden.

De nucleaire-top in Den Haag sla ik over…nee ik wil het er niet over hebben, want…..ik vind het een geldverspilling-top. 1 koning 14 presidenten, 16 premiers, Algerije en Marokko moeten ook nog een afgevaardigde sturen, dan nog 4 vicepresidenten, 3 vicepremiers, 6 ministers van buitenlandse zaken. Journalisten, politieagenten, bodyguards, piloten, stewardessen….Obama komt wel heel erg breed naar ons landje…Ach, ik schei uit, schei uit….Ik ga nu een kop thee drinken en dan kom ik direct onmiddellijk terug met mijn sollicitatiebrief voor hofdame.

Doei, tot zo.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.