*Euromania

Lieve beste Majesteit,

Vanmorgen las ik in de krant iets over een youtube-filmpje , de schrijver had dezelfde mening als ik, en daarom ben ik toch maar eens gaan kijken welk filmpje het is.

Hier onder staat het hele filmpje. Kijk vooral bij minuut 49.50 SNIKKKKKKKKKKKKKKKKKKK….Majesteit, ik peins er over om “in het verzet” te gaan. Gaat U mee? Ik maak een kamertje leeg en richt het voor U in, zodat we lekker in het verzet kunnen zitten. Of heeft U nog een achterkamertje waar we “In het Verzet” kunnen zitten.  Kijk eerst even naar het filmpje

Alstublieft het filmpje:(Even kopiëren en in het youtube-venster plakken)

Kijk ook meteen even bij 51.32 minuut waar Guy van de EU ……(U weet wel de man van deze woorden:  Guy Verhofstad: “We hebben een hond, maar niemand wil het nog een hond noemen. Dus snijden we de staart eraf, naaien het beest een paar andere oren aan en trekken zijn muil verder open. En als iemand zegt dat het beest nog blaft, zeggen we dat het niet waar is.” – De toenmalige Belgische premier Guy Verhofstad over de pogingen om het nieuwe EU-verdrag geen “Grondwet” meer te noemen)…….die in Oekraïne het volk ophitste het gevecht voor Europa te vechten en niet op geven. Als je dan nu ziet hoe de mensen in Oekraïne vechten…afschuwelijk.

Majesteit, Wij houden van Holland, U toch ook!

doei.

©missie M.

 

 

 

 

1 reactie op “*Euromania

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.