**Boer-zoekt-vrouw aflev. 22 feb.

Lieve beste Majesteit,

Ik zag foto’s van U op skivakantie in Lech. Samen met koning Willem-Alexander en koningin Maxima met de drie meiden.De Telegraaf mocht niet bij de fotosessie zijn las ik omdat ze zaterdag een foto hadden geknipt toen U op de ski-latten stond. Nee dat mag de fotograaf van de Telegraaf niet…dat is tegen de regeltjes in. Maar wat zou ik juist die foto graag willen zien. Enfin, genoeg over dat foto-gedoe. U had zeker geen goede ontvangst om naar Boer-zoekt-vrouw te kijken? Ik zal U even bijpraten over de aflevering van gisteren.

Boer Bertie: Een stuk gezelliger met haar vriendinnen aan ‘de fondue’. Bertie die nu meer luisterde en vergelijkingen kon maken tussen Katharina en Esther. Ik hoop zo dat ze een goede keuze kan maken als ze een beter beeld kan krijgen nu ze Katharina en Esther in gesprek zag met anderen. Katharina en Esther zijn totaal verschillend.

Boer Tom: Ik vind Rimke én Leonie allebei heel knap. Als men alleen naar het uiterlijk kijkt word het moeilijk kiezen. Maar alle twee lijken het toffe peren. Rimke is kapster…zij past goed bij Tom denk ik. Leonie zit in het administratief werk….zij past ook bij Tom. Ben ik efkes blij dat ik de keuze van Tom niet hoef te maken.

Bij boer-Geert werd gewerkt aan lekkere hapjes. Een augurkje op een worstje, een blokje kaas met een druifje er op. …of een zilveruitje. Geert geniet…en de dames genieten ook. Wat gezellig is het in huize Geert en wat een vriendschap tussen deze drie mensen.

Boer Jan: Met Rianne heeft hij een klik en met Marieke heeft hij een vonk. Ik denk dat hij Marieke zal kiezen.

Boer Theo: Ik had zo te doen met Theo. Hij was nog aan het na-snikken omdat Ria huilend was weggegaan. Wat een lieve man en zo gevoelig en emotioneel. Maar alsof hij niet al genoeg vocht tegen die emotie’s…..zei Nancy dat zij het niet meer wist. …Mijn adem stokte voor Theo…..Die blik van Theo…ik begon spontaan huilie huilie te doen…Hij zei snel dat zij naar haar gevoel moest luisteren en eerlijk zeggen wat ze wil. Nancy dacht dat Theo verdrietig was omdat Ria was weggegaan. Neehee Theo was sowieso voor Nancy gegaan. En dat zei hij haar ook. En dat weten we toch allemaal. Nancy toch!! Ik hoop dat hij de ware zal vinden….én de muis die over het aanrecht liep.

Kijkt U morgen goed uit op die ski-latten?

Welterusten.

©missie M.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.