*Koningspaar naar Denemarken

Lieve beste majesteit, prinses Beatrix,

Ik weet zoveel koninklijke en niet-koninklijke nieuwtjes dat ik het bijna niet kan bijhouden om over alles te schrijven.

Wist U dat prinses Charlene, de vrouw van prins Albert van Monaco, halsoverkop met de 3 maanden oude babytweeling Gabriella en Jacques en twee nanny’s naar een huis in Frankrijk is vertrokken. Ik weet niet of ze er naar toe is gegaan voor de rust, of om even “er tussenuit” te zijn.

Uw zoon de koning is samen met zijn koningin op Staatsbezoek en visite bij zijn peettante de koningin van Denemarken. Ook las ik dat ons koningspaar Nederlanders die in Denemarken wonen willen ontmoeten. Zo ook boer Johan en zijn Ingrid, beide uit Boer-zoekt-vrouw van vorig jaar.

Yolanthe-cabau-van-Kasbergen-van-Wesley-Sneijder is even klaar met sociale media. Dat zei haar manager Xenia omdat zelfs de kleinste details over het privéleven van Yolanthe behoorlijk word opgeblazen.

De ex van Fernando Ricksen, de voetballer die ALS heeft, heeft nu ook een boek geschreven over haar leven met Fernando. Ik vind het allemaal verschrikkelijk want uitgerekend nu hij niet meer kan praten komt een vuil boek uit waar tegen hij zich niet kan verdedigen…maar van de andere kant….als het waar is…..maar dan is het evengoed jammer dat dit niet binnenskamers kan worden “uitgevochten”.

Katja Schuurmans gaat scheiden van Thijs Römer. Ze gaan als liefdevolle vrienden uit elkaar.

Silvie Meijs was ook weer in het nieuws, zo ook Josje van K3, Chantal Jansen ook, dan nog de verkiezingen. En Marianne van de dierenpartij lijkt op Maxima vind ik. Gepraat gepraat gepraat….welke partij verliest het meest en welke wint het meest.Ik hoor Mark Rutte zeggen dat ze zo groot zijn en dat dit een teken is dat het volk door wil met dit kabinet…..Huh? Ze hebben enorm verloren net zoals de PvdA…Teeven komt terug…bij de VVD.

Ik ben blij als ik dan weer eens iets lees over de terreur-Ohoe of over de glazen koets die opgeknapt is. Och, vrijdag is van 9:30 tot 11:48 uur een gedeeltelijke zonsverduistering te zien omdat de aarde de maan en de zon op één lijn liggen.Tenminste nog iets dat op één lijn zit.

Welterusten!

©missie M.

2 reacties op “*Koningspaar naar Denemarken

  1. Ha, de actualiteiten van de hele week op een rij!

    Heb je naar College Tour gekeken met Chantal Janzen? Dat is een slimme dame en charmant op de koop toe!

    De zonsverduistering viel tegen! We zaten in de kantine van de volkstuinvereniging te wachten, maar het werd een heel klein beetje donkerder, alsof er een flinke bui aankwam.

    Dat stemmen is een wasse neus volgens mij – en dan de ophef die erover gemaakt wordt!!!

    • Ik heb College tour opgenomen en moet er nog naar kijken. Ben benieuwd. De zonsverduistering was inderdaad niet te zien. Heel eventjes was het iets donker en inderdaad zag het er uit alsof een regenbui naderde. <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.