*** Prins William en Kate bijna “uitgerekend”

Lieve beste Majesteit, KBX,

De Britse prins William en zijn Hertogin Kate zijn 25 april aanstaande uitgerekend. Wat denkt U dat prins William en zijn knappe Kate verwachten? Een zoontje of dochtertje? Er word volop gespeculeerd en gegokt op de naamkeuze. Nee volgens mij niet over het geslacht….want als men wed op de naam Alice of Elizabeth dan zit het geslacht er meteen bij gerekend. Je gaat geen wedje wagen op de naam Arthur als je denkt dat het een meisje word.

De Britse media denken dat het een meisje word omdat ze de woonwinkel hebben ontdekt en weten welke drie kleuren gekozen zijn voor de babykamer. Volgens Daily Mail zijn het de kleuren: Henrietta (roze met vleugje lila) en de kleur Antoinette (zachtroze met tintje bruin) en de kleur Emile (aubergine met een roze ondertoon)….Nee geen roze ‘vleugje’ maar een roze ‘ondertoon’ in de kleur Emile.

Omdat Kate op haar laatste werkdag op 27 maart een roze jas droeg weet men bijna zeker dat ze een dochtertje verwacht….maar ik draag ook wel eens een roze blouse…en U draagt toch ook geregeld een blauw pakje.

Ik gok op de naam Charlotte….omdat opa, de kroonprins, Charles heet….of misschien word het wel Harriëtte omdat oom Harry Harry heet….en ook iets van Diana……en als het een zoontje word heet hij Harry-II .

Er word gegokt op de namen:Alice, Elizabeth en Charlotte voor een meisje en de namen Arthur, Henry of James voor een jongetje.

Hun eerste kindje heet George. Wat past het beste bij George? George en Charlotte lijkt me een perfecte broer-zus-naam-match. Wat gaf bij U de doorslag bij het kiezen van de namen van Uw zoons? Voorvaders-naam? Of wat past bij de namen “Willem-Alexander”?

Charlotte-Harriëtte….Nu ik er zo over nadenk…het roept wel een lekker end weg. Ik doe mijn ogen dicht en zie het in gedachten al voor me. Kate maakt de achterdeur bij de veranda open en roept dan met beide handen om de mond…”Charlotte-Harriëtte kom je eten?” En als ze al wat groter is vraagt William met een vaderlijke ondertoon “Charlotte-Harriëtte heb je huiswerk gemaakt?”. Charlotte-Harriëtte-Katherine-Wilhelmina…een vleugje opa, een tintje oom, briesje Diana, en een roze boventoon van William en Kate. Voor het gemak word Harriëtte even weg gelaten. Alleen als ze stout is geweest…wat absoluut niet zal gebeuren bij iemand met de naam Charlotte-Harriëtte…of bij de diploma-uitreiking word de naam voluit uitgesproken. In de dagelijkse omvang blijft het bij Charlotte. Perfect. De wed-bureau’s kunnen hun deuren sluiten want ik ben er al uit wat het word. Ik zal een tientje overmaken, en meteen mijn nummer doorgeven waar het gewonnen geld op gestort kan worden.

Ik ga een lekker kop thee zetten. Ik zet er meteen twee…met een koekje erbij,… dan doe ik net alsof U op de thee komt. Doeiiii.

©missie M.

 Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.