* Kate’s moeke-kapsel

Lieve beste majesteit, oud-koningin Beatrix,

Wat ik nou weer las? De 33 jarige hertogin van Cambridge Kate Middleton, de echtgenote van de 33 jarige Engelse prins William, heeft een nieuw kapsel…..en daar is ze niet blij mee. Nee? Nee! Ze noemt het “mijn moeke-kapsel”, een kapsel waar ze onzeker over was had ze tegen ‘De Sun’ gezegd.

Een moeke-kapsel? Hoe ziet dat er uit?  Een fout kapsel in de Engelse koninklijke familie? Ik dacht “snel snel dat wil ik zien”. Ik klikte de foto open en zag de mooie Kate met haar lange bruine haren. Waar is de foto met het moeke-kapsel?

Ik heb zowat alle foto’s open geklikt en na goed inspecteren zag ik pas het verschil. Het haar is alleen iets korter en ze heeft een pony. De pony had ze in september al laten knippen en begin deze maand werd iets van de lengte van de lange lokken geknipt. Voor de grap had ze gezegd dat haar pony in elk geval de effecten van de slapeloze nachten een beetje heeft verbloemd. Ik vermoed dat George van 2,5 jaar en de 7 maanden oude Charlotte net zoals de meeste kleintjes voor slapeloze nachten hebben gezorgd.

Majesteit, Bij mijn slapeloze nachten destijds had geen enkele pony dat effect kunnen verbloemen. Dus als U per toeval de Queen aan de lijn heeft mag U gerust zeggen dat ik vind dat Kate niet zo moet zeuren want ze ziet er prachtig uit. Enne vraag dan ook maar meteen aan de Queen of het echt waar is dat zij Kate dwong tot een verstandige haarstijl?

Majesteit, Fijne dag verder. Doei.

©missie M.

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.