* Kleinzoontje voor prinses Irene

Lieve beste majesteit, oud-koningin Beatrix,

Vorige week woensdag 16 december heeft prinses Carolina, de jongste dochter van prinses Irene, een zoontje gekregen met de naam Xavier Albert Alphons Brenninkmeijer. Voor prinses Carolina en haar man Albert Brenninkmeijer is dit hun tweede kindje. Mooi hé. Hij is geboren in Zürich.

Leuke naam natuurlijk, Xavier is genoemd naar de opa van prinses Carolina, prins Xavier van Bourbon-Parma, maar een naam met een X lijkt me wel moeilijk als je bijvoorbeeld zo’n kant-en-klare-mok-met-naam wilt kopen in zo’n leuke-dingen-winkel. U weet wel zo’n draai-rek met allemaal mokken of pennen op haakjes. Die draairekken die je kan draaien als je op zoek gaat naar de naam die je zoekt. Ik heb nog nooit een mok of pen hoeven zoeken met een X. Ze zullen er vast wel zijn…maakt U zich maar niet druk.

Het word wel druk in de familie Bourbon-Parma (dat vind ik nou wel een prachtige achternaam) want prins Carlos en zijn Annemarie verwachten een kindje, en prins Jaime en zijn Viktória verwachten ook een kindje.

De naam Bourbon-Parma….volgens mij heb ik daar al eens over geschreven…klinkt zo heerlijk…Ik denk dan meteen aan een lekkere bonbon….En daar laten we het bij. Ik wens U een mooie dag, doei.

©missie M.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.