* Oud en Nieuw

Lieve beste majesteit, oud-koningin/prinses Beatrix

Oudejaarsoptreden met Youp van ’t Hek gaat niet door. Hij werd onwel tijdens een ’try-out’. Twee artsen onderzochten hem ter plekke of ter plaatse en zeiden dat de toestand niet ernstig was. Hij werd later nog in het ziekenhuis onderzocht en daar kon men de oorzaak ook niet achterhalen. Wat het dan wel is? Daarvoor moest nog verder onderzocht worden. Youp heeft hartritmestoornissen…of zoiets. Eigenlijk was dat het laatste waar ik aan zou denken. Hij klinkt altijd zo heesachtig. …Nee dat is niet de juiste benaming… Ik dacht dat hij een fikse keelontsteking zou hebben want hij klinkt soms naar “een groene roggel” in de keel….en hij maakt zich altijd zo druk-druk-druk. Ach ik hoop dat Youp goed gaat opknappen als hij effe pas-op-de-plaats maakt. Dan voelt hij zich straks weer een beetje-nieuw.

Bruce Jenner (de vader van Kendall en Kylie) heeft heel veel geld uitgegeven om als transgender uit de kast te komen, en zijn levensdroom om ‘eindelijk’ als vrouw door het leven te gaan. Als vrouw met de voornaam Caitlyn. Hij liet cosmetische en medische ingrepen doen, en onderging een borstimplantatenoperatie.Liet de scherpe lijnen in zijn gezicht vervagen zodat het gezicht een vrouwelijke uitstraling kreeg. Stelde zich voor aan de wereld in de documentaire: I Am Cait. Maar heeft nu twijfels. Caitlyn mist de man-met-Olympische-successen, voelt zich ,ondanks alle aandacht, als vrouw eenzamer dan ooit. Caitlyn valt nog steeds op vrouwen en heeft het daardoor op sexueel gebied ook zwaar. Caitlyn wil alle ingrepen ongedaan laten maken en weer man willen zijn. Tuurlijk, en dan een documentaire: “I Am weer Bruce again” zeker. Dan word het van oud naar nieuw, en van nieuw naar oud. Van nieuw naar nieuw-oud.

De VVD heeft weer van alles aan elkaar gelogen, maar eigenlijk is dat niks nieuws. Schandalig, dat wel. Dat is iets om je druk-druk-druk over te maken.

Uw zus prinses Irene is oma geworden las ik. Een kleinzoontje. Hieperdepieper hoera in de Gloria. Daar kom ik later nog even op terug.

Majesteit, fijne dag verder.

©missie M.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.