. Kriebels

Lieve beste majesteit, oud-koningin Beatrix,

Zes, zeven….acht..Hier nog een op mijn bovenbeen,op mijn elleboog, in de kuit, op mijn knie, enkel….Allemaal muggenbulten. Poepoeh, het kriebelt behoorlijk.

Ik las dat minister van veiligheid en Justitie Ard van der Steur het volgend weekend gaat trouwen met Ninette ten Bosch, en daarom heeft hij de Eerste Kamer gevraagd om twee debatten te vervroegen. De debatten stonden al een tijd gepland. Het debat dat op 12 juli zou plaats vinden word  een week eerder gehouden, de minister is dan al getrouwd…als ze beide ja zeggen…maar de minister gaat wat later op huwelijksreis. Het is voor Ard het tweede huwelijk. Hij kreeg vast weer kriebels.

Dan las ik nog dat de tweet die minister Plasterk van Binnenlandse zaken, in april stuurde over de zaak van Jos van Rey al minstens 5800 euro (rekening landsadvocaat voor mondeling advies) heeft gekost. Poepoeh, wat zijn kriebel (tweet) veel geld kan kosten .

Ook las ik dat mensen met ernstige psychische klachten vaak langer dan 8 weken moeten wachten op behandeling. De wachttijden lopen snel op blijkt uit een peiling van Landelijk Huisartsen Vereniging. Bbbrrrrrr wat erg, krijg er de kriebels van.

Vorige week een groot artikel over de zorg.  Echt heel triest.

Scholen en zwembaden die gesloten worden vanwege bezuinigingen. Triest.

Ongeveer vier duizend mensen hebben gisteren in Aken gedemonstreerd voor sluiting van de kerncentrale in het Belgische Tihange.

Vorige week las ik dat veel asielzoekers terug willen naar Syrië, weg uit Nederland. Ze krijgen dan een uitkering mee.

Majesteit, slaap lekker, welterusten.

©missie M.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.