. Brexit

Lieve beste majesteit, oud-koningin Beatrix,

Ik zit al dagen te dubben ‘doe ik het of doe ik het niet?”. Iets over Brexit zeggen. Ik doe het niet….maar toch ook weer wel. Ik vind dat de E.Unie voor verdeeldheid zorgt. Oekraïne in tweestrijd, de Pro-Rus en de pro-EU. Griekenland diep in de schulden. En nu komt er vast verdeeldheid in Engeland/Schotland/Ierland. Wil ik hier iets opzeggen? Vast niet…..of toch wel…. Maar dan wel met onderstaand filmpjes, vooral het filmpje over ‘Brexit en Keulen’ vind ik (oa) heel duidelijk waarom het volk nee heeft gezegd. De Engelsen zeiden in 2002 ook nee tegen de euro (de euro die alles dubbel zo duur maakte)  volgens mij kunnen ze gewoon mee doen met het Eurovisie-Songfestival…..maar dat is weer andere koek…dus…Onderstaande reden (filmpje ‘Keulen en Brexit’) vind ik wel heel duidelijk.

_____________________________________________________________________

https://www.youtube.com/watch?v=c3yIUe6MVc8

Nigel Farage over ‘Keulen’ en Brexit (ondertiteld) En hij krijgt applaus…behalve van Guy Verhofstadt.

Stukje nieuwsbericht van 22 juni 2016 (een dik half jaar later dus):… In totaal werden 1182 aanklachten ingediend, er zijn 1276 mogelijke slachtoffers. Tot nog toe werden slechts twee daders veroordeeld.

Natuurlijk zijn er ook mensen die het niet eens zijn met Brexit. Ik las vorige week dat er Engelse jongeren waren die ja wilden stemmen vanwege een bepaalde chocolade die ze graag lusten en in Europa te koop was.

_____________________________________________________________________

En dan meteen ook maar onderstaande filmpje:

Zin en onzin van EU https://youtu.be/D_SLROrxqLU

______________________________________________________________________

Tenslotte dit en dan hou ik er over op. Let op, ik vind het walgelijke verspilling van geld, en dikdoenerij. Wat een graaiers. Debatteren over de “human rights” en als het debat gaat beginnen heeft iedereen al zijn koffer gepakt en haast zich naar de dikke auto om het ‘plane’ te halen. En daarvoor worden onze verzorgingshuizen, en de zorg voor mensen die zware zorg nodig hebben, afgeschaft? …maar ‘hiep hiep hoera’ de E.Unie is belangrijk zodat de lengte van de worteltjes, het lont en brandduur van de kaars gemeten word.

Klik op onderstaande link

http://www.dumpert.nl/embed/6548966/338451b8/

En neem goed kennis van hetgeen je hoort !!!

 

Doei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.