**Prinsjesdag

17 september 2012.

Lieve beste Majesteit,

 Morgen is het prinsjesdag en …wat valt er te vertellen? Het kabinet is nog niet echt “gesetteld”.
Waar zal U het morgen dan over gaan hebben? Het volk heeft gekozen…ik kan het slecht geloven dat ze Rutte hebben gekozen maar alleeh..het zal best waar zijn.
Het volk gaf duidelijk aan wat ze wilden en wat ze vooral niet wilden. De SP en het CDA verloor behoorlijk. Dus het volk gaf duidelijk aan wat ze beu waren.
Nou gelooft U het vast niet dat premier Rutte juist die twee verloren partijen er weer bij wil halen…
Zucht…waarom stemmen we nog?
Morgen op prinsjesdag…Vertel lekker wat over U-zelve. Het koningin-Beatrix-leven. De problemen rond en van Uw vader boeit me niet.
U ontving net zoals de meeste Nederlandse mens de nodige tegenslagen.
Mooie kinderen op de wereld gezet. De vele nieuwsjaarswensen en prinsjesdagbrieven die U voorlas waren volgens mij niet Uw woorden.
Ik vind U een kei van een koningin.Ook al heeft U nooit 50 minuten door de Amsterdamse grachten gezwommen voor een goed doel, de ziekte ALS.
Dat was echt toppie van Maxima. Hoera. Dat deed ze goed.
U werd ook nooit door iemand met telelens topless fotografeert vanaf een balkon van een Frans kasteel.Daarom ook hoera voor U.Maar dat is geen onderwerp voor prinsjesdag.
Dussss ik zal eens gaan zoeken naar een mooi onderwerp voor morgen, want ongetwijfeld zal het wel weer gaan over de broekriem aanhalen…door de burger.
Ik las laatst in de krant dat er zeven mantelpakken van de vroegere Britse premier Margaret Thatcher op een veiling zijn verkocht voor…hou U vast…voor 126.000 euro.
Ech-waaar zoveel geld voor haar mantelpakjes. Een groen wollen pakje dat Thatcher droeg in 1975 werd verkocht voor 25.000 pond. Niks nieuwe collectie.
Als haar mantelpakjes uit de de jaren ’70 zoveel geld op kunnen brengen…waarschijnlijk zitten de mottenbollen nog in de voering…dan…hoeft U niet door de grachten te zwemmen tussen de drollen om het goede-doel te helpen.
Majesteit, ik heb koude voeten gekregen. Ik ga mijn flanellen nachtpon aantrekken en mijn tanden poetsen zodat ik vroeg onder de wol kruip.
Ik wens U een fijne nachtrust in Uw hemelbed. doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
©missie M.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.