**Kinderpostzegels

27-09-2012

Lieve beste Majesteit,

Ik heb ze besteld via kinderpostzegels.!!! De postzegels met Amalia, Alexia en Ariane er op. Ik denk niet dat ik ze op een envelop naar de belastingdienst zal plakken, en ook niet naar de redactie van een of andere puzzelwedstrijd met de goede oplossing. Wellicht zal ik ze niet zo gauw versturen.

Ik heb gisteren nieuwe postzegels gekocht, voor dagelijks gebruik. Die met Uw afbeelding waren op zei de verkoper en gaf toen postzegels met een rare moderne afbeelding met de woorden: “maar deze moet U zelf bevochtigen”. Bij de postzegels waar U opstaat hoeven we niet op de achterkant te likken. Vroeger moesten we altijd de postzegel natmaken. Met kerst had ik een vochtig doekje op tafel liggen want mijn DNA raakte op na tig kaarten.

De foto van de prinsesjes zou door prins Willem zelf geknipt zijn.In de krant stond dat prins Claus 40 jaren geleden ook zelf een foto maakte van zijn drie zoon’s voor de kinderpostzegels. Wat speciaal.

Majesteit, eergisteren was prins Friso jarig. Ik vind het toch zo triest voor zijn gezinnetje en voor U en alle andere familieleden.

Veel sterkte en groeten van

©missie M.

12 reacties op “**Kinderpostzegels

 1. joepieeeeeeeeeeeeeeeeee…..ik kan missie M weer lezen . het meisje met een missie! steen, (meestal zeg ik kei, maar das ook ’n steen), goed vind ik jouw stukjes. vooral doorgaan missie!!
  lieve groet, jothea.

  • Ja ik ben ook helemaal “joepie” dat de site er eindelijk is.
   Dank je wel voor de lieve reactie.
   groet missie M.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.