* Beledigd

Lieve beste majesteit, prinses Beatrix,

Paul de Leeuw sprak Youp van ’t Hek aan omdat Youp het woord pisnicht had gebruikt.

Youp zag niks kwaads in dat woord en was beledigd dat Paul hem daarop aan had gesproken.Dat uitgerekend Paul het over beledigingen heeft is ook nieuw hé.

Youp zou te gast zijn in de kwis van Paul, hij had die uitnodiging net bevestigd maar na het akkefietje met Paul zei Youp de uitnodiging af.Youp wou niet naast iemand gaan zitten bij wie hij op zijn woorden moest letten.

Wendy van Dijk werd daarop weer boos op Youp, omdat hij de kwis had afgezegd. Ze noemde Youp een lafaard omdat hij het gesprek niet aan ging.

Youp vond het ook slap van de man van Wendy, Erland Galjaard algemeen programmadirecteur bij RTL, dat Erland het niet had opgenomen voor de heren van Voetbal I. toen de heren van Voetbal I. afgebrand werden vanwege de grap met de pruik. Youp kon wel wat programma’s noemen waar hij het schaamrood van zou krijgen, maar daar hoor je de man van Wendy niet over klagen. Wel over de pruikgrap.

Majesteit, Ik wens U een rustige nachtrust zonder al te veel gedraai en gezucht.

Welterusten.

PS:Vandaag 15 februari lees ik dat Eljaard Erland zijn ‘biezen’ heeft gepakt om aan eigen projecten op gebied van drama, gezondheid en muziek te gaan werken. Maarrrrrrr eerst gaat hij één jaar pauze houden. Een jaar pauze?!?! Na 21 jaar gaat hij per 31 maart weg maar rond daarna wel nog een aantal lopende projecten af.

Hij laat weten:”Het TV-vak is het mooiste vak dat ik ken. Maar daar staat een grote verantwoordelijkheid tegenover die soms alles beheerst. Na 21 jaar wil ik ontdekken wat er gebeurt als ik uit die hectiek stap en m’n creativiteit op andere vlakken inzet”.

Majesteit, Zal hij zich beledigd voelen?

.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.