* Zomertijd

Lieve beste majesteit, prinses Beatrix,

Het is nu 23:05 uur maar eigenlijk is het al 00:05 want de klok gaat straks een uur vooruit. Dan zullen de vogels en de andere beestjes weer uit hun biologische ritme geraken. Vandaag zag ik de eerste Citroenvlinder. Het was buiten wel zonnig, en uit de wind en in de zon best een lekker weertje voor de tijd van het jaar, maar de kraag had ik omhoog, en de rits tot bovenaan dicht geritst. Het zou zomaar kunnen dat die Citroenvlinder nu al een beetje uit zijn doen was. De zomertijd begint vannacht pas en de vlinderstruik is nog een grote  kale struik. Geen druppel honing te bespeuren. De winterjas hangt voorlopig nog wel even aan de kapstok.

Als U naar de sauna gaat voor wat overdreven warmte om de winter er uit te zweten, dan wil ik U toch vragen om de camera’s in de gaten te houden. Want de opnames worden toch echt bekeken aldus het sauna-personeel dat niet blij is met die camera’s.

Een kopje thee uit een Engels thee-cadeauverpakkingkje, een biologische theetje, of thee van gemalen kurkuma, thee van zwarte pepermix…..achhh ik wacht wel tot de zon wat warmer is.

Nu ga ik mijn nachtpon aantrekken en tanden poetsen. Welterusten.

©missie M.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.