* Lente

Lieve beste majesteit, prinses Beatrix,

U had het vandaag vast erg druk want koningin Rania en haar echtgenoot koning Abdullah II van Jordanië zijn voor een tweedaags officieel bezoek in ons land te gast bij Uw zoon en schoondochter,… tenminste ik denk dat ze er nog zijn. In onze krant stond een foto waarop Maxima en Rania voor het schilderij van Mondriaan staan. Ik weet zo gauw niet hoe het schilderij heet maar het lijkt veel op het ouderwetse testbeeld op tv. Ik vind Rania een heel sympathieke en wijze koningin.

Heeft U vandaag kriebels gevoeld? Een beetje onrust in Uw benen? Had U een lichte behoefte om een huppelsprongetje te maken? Dat zijn de lente kriebels, want vandaag is de lente begonnen. Jahouuuu. De voorjaarsbloempjes ploepen een voor een uit de grond.

Hatsjoe hatsjie…..andere lentekriebels, Hooikoorts. Welterusten.

©missie M.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.