Draagmoeder

Lieve beste majesteit, prinses Beatrix,

Ik las gisteren dat de 70 jarige Caitlyn Jenner nog graag een baby heeft samen met haar 22 jarige vriendin Sophia Hutchens.

De 70 jarige Jenner is al vader van zes volwassen kinderen met zijn ex-vrouw. En heeft nu de wens om moeder te worden van een baby. Althans de rol van moeder. Nu kan het zijn dat ik wat wazig overkom. Ik heb U al eens geschreven over Caitlyn maar dat zult U vast wel niet meer weten. Ik leg het even uit. Caitlyn Jenner was eerst Bruce Jenner. Bruce liet zich op latere leeftijd om toveren tot vrouw. Hij raakte zijn huwelijk en vrouw kwijt…en misschien nog wel veel meer.

De operaties hebben flink veel geld gekost, en ik geloof zelfs dat hij even spijt heeft gehad want hij viel als ‘omgetoverde’ nog steeds op vrouwen.

De jonge vriendin van Caitlyn is ook transgender. Daarom is het stel op zoek naar een draagmoeder.

Natuurlijk gun ik iedereen het allerbeste. Ook transgenders, want die hebben het toch al niet makkelijk. Maar majesteit, iemand van 70 jaar, die zoveel geld heeft uitgegeven om te zijn wie hij wou zijn, en dan op oma-leeftijd een relatie heeft met iemand wat qua leeftijd een kleinkind had kunnen zijn, die nog moeder wil worden van een baby dat anderen moeten baren vind ik wel een beetje “te ver losgedraaid”. Als Bruce niet rijk was geworden als man, had hij niet al dat geld kunnen verdienen én uitgeven om te worden wie hij niet was….of diep van binnen wel was maar wat verder niemand zag.

Majesteit, toen God Adam en Eva schiep en in de appelwei losliet. Moet hij toch wel even gedacht hebben “ben ik nog wat vergeten?” En misschien heeft hij dat ook even gedacht.

Heeft niet alles op een bepaald moment op een bepaalde leeftijd zijn grenzen? U had heel misschien soms liever een zeemeermin willen zijn in plaats van een koningin, maar dan gaat een dokter U nog lang geen zwemvin aan naaien. Want ook met een zwemvin kan een mens niet onder water leven.

Zucht, Was het niet beter geweest als er naast de twee stenen tafels met de Tien geboden nog een derde stenen tafel was gemaakt met ‘tien keer wijze raad’.

Ik ga mijn tanden poetsen. Welterusten.

©missie M.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.