* Hondenpoepzakjes

Lieve beste majesteit, oud-koningin Beatrix,

Wist U dat het gemeentebestuur in het Belgische Maaseik heeft besloten om de hondenpoepzakjes af te schaffen? Echt waar. Vijf jaar geleden liet de gemeente op meerdere plaatsen dispensers met een voorraad hondenpoepzakjes plaatsen. De laatste jaren viel het op dat de poepzakjes erg gewild waren, want als de dispensers met de poepzakjes bijgevuld werden waren ze de volgende dag alweer leeg.

Het gerucht gaat dat de mensen de zakjes gebruiken als diepvrieszakjes. 🙂 of andere doeleinden.

De zakjes kosten de gemeente per jaar 2500 euro, en dan heeft men het nog niet eens over de personeelskosten. U zou nu denken dat de hondendrollen weer op straat rollen maar dan heeft U het mis. Het stadsbestuur zegt nu “de vervuiler betaalt”. De eigenaar moet nu zelf een zakje mee nemen om de hondendrol in te doen.

Als ze dan maar geen diepvrieszakjes gebruiken. 😀

Ik ga mijn nachtpon aantrekken en mijn tanden poetsen. Welterusten.

©missie M.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.