Onze koning was de piloot

Lieve beste majesteit, prinses Beatrix,

Ik las net dat koning Willem-Alexander gisteren de co-piloot was van vlucht KL1613. Dat alleen de crew van het vliegtuig op de hoogte was en de passagiers van niets wisten. Er waren maar een paar passagiers die hem hadden herkend. Een passagier vond het speciaal dat de koning hen vloog maar was ook een beetje bang omdat de koning natuurlijk parttime piloot is. Maar het opstijgen en landen was helemaal in orde geweest zei deze passagier. Op de vraag of hij met de koning op de foto mocht had de bodyguard verteld dat aan boord van het vliegtuig de koning als piloot wilde worden gezien.

Bij het landen werden alle 131 passagiers van de Boeiing 737-700 ingelicht over de bijzondere piloot. De terugreis werd ook door onze koning gevlogen.

Wel speciaal hé majesteit. Ik hou niet van vliegen met een vliegtuig door de lucht…vanwege de hoogte….vooral ook vanwege schrik….maar als de koning aan boord zou zijn, als piloot, co-piloot of passagier, met zijn bodyguards mee, dan zou ik me wel zeker voelen. Waar de koning is zijn ook zijn bodyguards. En die hebben vast veel vertrouwen in de vliegkunsten van onze koning, anders zouden de bodyguards zelf niet mee vliegen denk ik zo.

Fijne dag gewenst. Doei.

 

 

 

Hoofdredacteur Koekoek

 

 

Lieve beste majesteit, prinses Beatrix,

Afgelopen dinsdag las ik dat veel mensen hun abonnement op de VARA-tv-gids hadden opgezegd vanwege de cover waar Sylvana Simons op stond. De hoofdredacteur Cecile Koekoek schreef: De VARAGids heeft zeker zestig abonnees verloren door mensenrechtenactiviste Sylvana Simons vorige week op de cover te zetten.

Cecile Koekoek had ook veel reacties gekregen van mensen die eerst de cover er afgescheurd hadden voordat ze de gids gingen lezen. So, dat zit diep zou ik zeggen. Waar wringt de schoen, waarom wringt de schoen zo erg, Hoe kan ik de trouwe abonnees tevreden stellen, en welk antwoord kan ik geven?” Allemaal vragen die ik zo 1 2 3 zou willen stellen als ik hoofdredactrice zou zijn. Maar die vragen heb ik niet gezien. Wel schreef Cecile nog:

,,Simons schopt tenslotte tegen ‘heilige huisjes’ en ‘in Sinterklaastijd moeten we de gemoederen vooral niet verder ophitsen’. En dan hebben we het nog niet eens over de haat die zich verspreidt via sociale kanalen.’’

Majesteit, Het kan nog erger. De hoofdredacteur zei naar eigen zeggen dat ze zich…. ik citeer….  ‘kapot had geschrokken van de reacties naar aanleiding van een interessant, oprecht en genuanceerd interview met een vrouw die signaleert dat we in gevaarlijke tijden leven en dat we dus moed moeten tonen. Moeten strijden voor een open, gelijkwaardige, rechtvaardige en inclusieve samenleving.’

Zuchttttt…..

Majesteit, Nooit eerder waren er zoveel rellen, nooit eerder zo’n tweestrijd en haat in dit land. De manier waarop Sylvana het woord racisme ‘misbruikt’ …zo voelt dat voor mij…en zich op deze manier ‘naar boven wil werken’ vind ik irritant. De manier waarop Sylvana zowat alle witte Nederlanders van racisme beschuldigd vanwege hun blanke kleur,…… terwijl zij zelf lachend en omhelzend met Jodenhater JahJah op een foto op facebook stond, en ook nog diens ontslag betreurde toen haar bevriende Abou JahJah werd ontslagen nadat hij de aanslag, waarbij vier jonge mannen om het leven kwamen en 17 gewond raakten, een goede daad vond. …. De chauffeur van de aanslag was lid van IS.

En dan die andere partijleden van Bij1, Anja Meulenbelt op 1 november 2017 een opgestoken duim plaatste onder een foto waarop JahJah samen met Sunny Bergman in een kroeg, aan de borrel gezellig zitten te keuvelen’, de woorden “de oprechte radicalen, dat gaat goed” schreef.

U weet wel de Abou JahJah die 31 oktober 2017 in het Amsterdamse debatcentrum het volgende zei:  “Alle Joden in de zee gooien zoals wij dat in de Arabische wereld wilden doen in de jaren veertig, is niet haalbaar.”

Arggghhhhh……

Vandaag las ik dat nóg meer abonnees hun lidmaatschap hebben opgezegd. Ik vraag me nu wel af of dit is gebeurd naar aanleiding van de woorden van de hoofdredacteur of nog steeds om de cover…of om beide. Dat er een grote groep abonnees eerst nog twijfelden, maar ná de woorden van de hoofdredacteur de knoop hebben doorgehakt. U vraagt ‘Waarom ik dat denk?’

Ten eerste: Jarenlang waren ze trouw abonnee en dan begint ‘hun’ redactrice hen ook al min of meer te beschuldigen omdat ze de cover van de gids scheurden. Misschien willen die mensen gewoon niets meer horen, zien of lezen van deze vrouwelijke Ratelband. Misschien hebben al die mensen meer van Sylvana gelezen dan de redactrice heeft gedaan.

Ten tweede: Dat veel mensen Sylvana bloed-irritant vinden heeft niets met racisme te maken maar met Sylvana persoonlijk….. Is mijn mening….. Zij is 100 irritanter dan Emile Ratelband, maar Emile mag je irritant noemen zonder dat je dan meteen racist word genoemd. Iemand uitschelden is nooit goed en dat gun ik niemand. Ook niet iemand die irritant is. Er zijn nou eenmaal mensen die niet van hypocriet gedoe houden, en een andere mening over bepaalde zaken hebben zonder dat ze grof zijn of schelden. Een statement willen maken, bijvoorbeeld door de cover van hun tv-gids te scheuren…of het abonnement opzeggen. Dat kan dan eigenlijk niet, want dat ‘schokt’ de hoofdredactrice….en worden ze uitgemaakt voor racist.

Ten derde: Ik hoorde dat mensen het heeeeel irritant vonden dat Sylvana door de hoofdredacteur “mensenrechtenactiviste” werd genoemd. Ik zelf stond ook perplex toen ik het woord las. Sylvana is absoluut geen mensenrechtenactiviste. Een echte mensenrechtenactiviste weigert geen belangrijk Joods akkoord te ondertekenen. Het akkoord ter bescherming van een steeds meer bedreigde groep mensen in Amsterdam. Een echte mensenrechtenactiviste zit niet met drie andere DENK-leden op een kruk om de media te beschuldigen van onbetrouwbaarheid, Een echte mensenrechtenactiviste gaat niet lachend en omhelzend op de foto met iemand (de columnist Abou JahJah) die een aanslag op vier jonge mannen een goede daad vond. Een echte mensenrechtenactiviste gaat geen onschuldige mensen beschuldigen vanwege hun ‘witte’ huidskleur. En daarna de vermoorde onschuld spelen ‘zie je wel ze zijn boos op mij, daarom zijn het boze mensen”.

Ten vierde: Sylvana zaait verdeeldheid en wakkert haat en racisme aan voor haar eigen gewin. Denkt U maar eens aan haar eigen woorden toen ze in het geniep bij DENK weg was gegaan. Sylvana vertelde dat toen in het nieuws kwam dat Sylvana beveiliging kreeg, de DENK-leden achter de schermen stonden te jubelen vanwege de media-aandacht.

Ik heb voorheen altijd serieus naar haar geluisterd wat ze te vertellen had in DWDD. Ik ken haar alleen van DWDD toen ze daar geregeld tafeldame was, en van dancing whit’s stars (of dance dance dance), toen ze met Koen Brouwers danste. Daarna wou ze alleen nog met haar drie jaar oudere neef Regillio Denswil dansen. Geen blanke danspartner meer.

Dat mijn oren weigerden om nog langer te luisteren naar de woorden van Sylvana gebeurde toen zij zich aansloot bij DENK. Die arrogantie toen ze als een koningin door de Kamer in Den Haag liep terwijl zij nog helemaal geen lid was van de kamer. En dat ze bepaalde dingen uitlokten en op een narcistische dominante manier het woord nam, Ze zei dingen die niet met de werkelijkheid strookten. De manier waarop ze in het geniep DENK verliet spreekt voor zich. Dat de media eerder op de hoogte werd gebracht van haar vertrek. Tot twee keren toe een naam inpikken voor haar partij en zeggen dat zij de naam het eerst had. En dan wil ik niet vergeten die hypocrisie en arrogantie waar ik me aan stoor, en het liegen over haar partijleden, iemand die psychiater zou zijn, en vol blijven houden dat Cailin Kuit echt psychiater is, terwijl alles blijkt dat het niet waar is, dan de anti-Jodenactivisten Anja meulenbelt en Sunny Bergman. Niet te vergeten Anousha Nzume met haar boek met de beschuldigende vingers naar de ‘witte Nederlander’ puur en allen vanwege hun huidskleur. Zij wakkert juist racisme en haat aan om haar eigen doel te bereiken…. is mijn mening.

11 jaar geleden zei Sylvana dat haar huidskleur VOORAL in haar voordeel heeft gewerkt. (zie linkje onder dit blog) Hypocriet als ze nu de mond vol heeft over racisme en zegt gebukt te gaan onder het kinderfeest in december. Ook hypocriet als niemand het woord ‘zwart’ mag noemen, (zoals bv M.Simec) maar zelf wel steeds verdeeldheid zaait en de Nederlanders verdeeld in “witte en zwarte Nederlanders”. Zelf heeft ze meer kansen gekregen dan menig ‘wit’ persoon (niet mijn woord) zal krijgen, maar ze is wel steeds blijven klagen, vooral over een slavernijverleden waar ze zelf helemaal nooit iets van heeft meegemaakt.

Zo, dat moest ik even kwijt.

Doei.

 

 

 

 

 

_______________________________________________________________

Sylvana Simons – BIJ1 (ANNO 2018)
Sylvana Simons: Citaat: Mijn huidskleur heeft vooral in mijn voordeel gewerkt.

In bovenstaande filmpje (en filmpje hier onderen) zie ik niet iemand die last heeft van racisme maar iemand die veel kansen heeft gekregen en zich als een vis in het Nederlandse water beweegt.

The Magnificent Four

 

Abou Jahjah: ‘Alle Joden in de zee gooien is niet haalbaar’ https://wnl.tv/2017/11/01/abou-jahjah-joden-zee-gooien-is-haalbaar/

Jahjah, de toyboy van Sunny Bergman heeft weer geblaat: ‘Alle Joden in de zee gooien is niet haalbaar’. https://wnl.tv/2017/11/01/abou-jahjah-joden-zee-gooien-is-haalbaar/ …

 

Meer abonnees VARAGids haken af om Sylvana http://a.msn.com/07/nl-nl/BBQ1eg3?ocid=se

Sylvana Simons haalt uit naar alle haters http://a.msn.com/07/nl-nl/BBPWQN9?ocid=se

Weinig kijkers voor docu Sylvana Simons https://www.limburger.nl/cnt/dmf20181122_00081275/weinig-kijkers-voor-docu-sylvana-simons via @delimburger https://www.limburger.nl/cnt/dmf20181122_00081275/weinig-kijkers-voor-docu-sylvana-simons

 

Schokkend filmpje van de aanslag, de aanslag die Abou JahJah een goede daad noemde:

 

 

Prins Charles 70 jaar

Lieve beste majesteit, prinses Beatrix,

Ik hoorde dat prins Charles vandaag jarig is en dat U ook uitgenodigd bent voor de verjaardag van de Engelse kroonprins Charles.Hij is dan een Schorpioen van sterrenbeeld. Niet dat U hem nu gaat vragen ‘Zeg Charles wat is jouw sterrenbeeld’

Wilt U hem dan namens mij de hartelijke felicitaties wensen met zijn 70ste verjaardag.

Welterusten.

De pinautomaat

Majesteit, De grootste banken van Nederland gaan hun ‘krachten bundelen’ op geldautomatengebied. De komende maanden veranderen de geldautomaten van kleur en van naam. De meesten worden geel. En de naam geldautomaat word Geldmaat. En het aantal geldflappen die men kan pinnen word minder. Vanaf 1 januari worden oude automaten vervangen en eind 2020 moet het allemaal geregeld zijn.

…En nu komt het….hoeveel automaten er overblijven in Nederland willen de banken nog niet zeggen. Ik word argwanend als ze iets ‘nog niet’ willen zeggen. Volgens de banken is het onvermijdelijk dat geldautomaten verdwijnen omdat minder dan 40% van alle betalingen in Nederland met contant geld gebeurt. De geldautomaten in of bij de bankkantoren zullen verdwijnen.

Neeheeeee, eerst sloten ze postkantoren, bankgebouwen, zelfs pinautomaten in kleine dorpjes. Ze hebben geen glazenwasser, interieurverzorgsters, geen bankbali-personeel, geen stookkosten, geen pand dat onderhouden moet worden…en nu willen ze nog meer pinautomaten weg doen.En de pinpasjes worden steeds duurder. Rente op je spaarcentjes is zo ontzettend weinig, nog even en we moeten betalen dat onze spaarcentjes op de bank staan.

Ik wil geen wereld zonder contant geld. Ik weiger te pinnen als een collectant met een pinautomaat aan de deur staat. Ik wil alleen collectebussen. En ik wil de euro voelen, de euro met het hoofd van U als koningin en nu van onze koning er op.

Nogmaals welterusten.

Jonger voelen

Lieve beste majesteit, oud-koningin Beatrix,

Vorige week las ik dat de positiviteitsgoeroe Emile Ratelband voor de rechter zijn klaagzang heeft gedaan, want de 69 jarige Ratelband voelt zich 20 jaar jonger dan hij in werkelijkheid is. Hij wil zijn leeftijd daarom wettelijk 20 jaar teruggeschroefd hebben…..Ik wacht wel tot dat U uitgelachen bent….

Gaat het weer? Hij vind dat hij nu geen werk krijgt vanwege zijn leeftijd, en hij hoopt via Tinder meer aandacht op liefdesgebied te krijgen zonder dat hij hoeft te liegen over zijn leeftijd. Majesteit, ik vind hem helemaal niet op iemand van 49 jaar lijken.

Kan U de rechter even een memootje sturen met de woorden ‘beste rechter, daar gaan we niet aan beginnen hé’…of zoiets. Deze voormalige tjakka-positiviteitsgoeroe moet gewoon wat positiever tegen zaken aan kijken. Hij moet juist blij zijn dat hij zich zo goed mag voelen op bijna 70 jarige leeftijd. Tjakka.

De werkgevers zullen wel een andere reden hebben om hem niet in te huren. Iets met losse handjes en zo. Als hij de rechter kan overtuigen dat hij twintig jaar jonger is, dan is het een ‘eitje’ om de dame op Tinder te overtuigen dat hij twintig jaar jonger is.

Welterusten. Doei.

©missie M.

Darminfectie Maxima

Lieve beste majesteit, prinses Beatrix,

Ach ach ach, ik las zo straks in een bericht van de Rijksvoorlichtingsdienst dat koningin Maxima vermoedelijk een darminfectie heeft en op doktersadvies de komende tijd rust moet houden. ‘Nadere testen moeten de diagnose bevestigen’ stond er in.

Van de voorgenomen reis naar Tanzania van 6 en 7 november ziet koningin Maxima af. Vanwege haar functie als: Speciale pleitbezorger van de secretaris-generaal van de Verenigde Naties voor zogeheten inclusieve financiering voor ontwikkeling” zou ze dat land bezoeken.

Voor zo’n functie kan je maar het beste je heel fris en fruitig voelen. Voor alle functies natuurlijk. Maar als je ver moet vliegen, met maar een toilet aan boord, en dan ook nog naar een ver warm land….nee dat is voor niemand goed. Ik durf niet te vragen hoe Maxima het merkte dat ze waarschijnlijk een darminfectie had. Heeft ze iets gegeten dat over de datum was. Of iets dat te lang buiten de koelkast heeft gestaan?

Ik wens haar veel beterschap.Dat ze de goed mag herstellen.

Welterusten.

 

Ziekenhuis

Lieve beste majesteit, prinses Beatrix,

Ik kom nu pas bij van de schrik en het ongeloof dat in ons mooie land deze week twee ziekenhuizen failliet werden verklaard….en dat de patiënten voor 15.00 uur er uit moesten zijn. Oooo daar ga ik weer….

Dat de zorgverzekeraar het faillissement aan vraagt en de stekker er uit kan en mag laten trekken…… terwijl patiënten voor hun leven vechten worden ze er uit gezet, weliswaar verplaatst naar andere ziekenhuizen….die het ongetwijfeld ook druk hebben. Maar toch.

Dan kan de groene smaragd die men vond in Zambia nog zo groot en nog zo groen zijn…dan kan die dure whisky nog zo duur en fijn van smaak zijn…dan kan onze koning nog zo mooi Piet Hein Donner eren bij zijn afscheid als vicepresident van de Raad van State omdat Piet Hein op 70 jarige leeftijd met pensioen gaat……dan kan onze koningin nog zo’n mooi hoedje dragen……dan kan de roep om verzorgend personeel nog zo groot zijn terwijl ze massaal worden ontslagen …..als er in ons land zo word omgesprongen met zieken en ziekenhuizen…..dan stelt de rest niets voor.

Doei.